maandag 9 december 2013

Een nieuwe onzin blog. Wat nodig bij het organiseren van een vrijgezellenfeest

Mischien dat er dingen bij staan die je aanspreken op de zinsconstructie na.

De gastenlijstHet vrijgezellenfeest begon als een gentlemen 's party : een beschaafde avond van salon drinken, roken en roosteren voor de gezondheid van de bruid . Jongen , zijn de dingen veranderd . Terwijl de meeste van de hedendaagse vrijgezellenfeesten de beschaafde beetje gedumpt hebben in het voordeel van een ranzige nacht op de stad , heeft de lijst van aanwezigen hetzelfde gebleven . De beste man gooit het feestje en nodigt vrienden en familieleden van de bruidegom , enige man - meestal . De enige kanttekeningen : De lijst moet omvatten niet 100 van naaste vrienden van de bruidegom , en mag ook onder mensen die niet mee krijg .





Kies de locatieVrijgezellenfeesten kan plaatsvinden bijna overal . De typische vrijgezellenfeest gaat meestal een combinatie van de volgende : sterke drank, strippers , gokken (misschien niet in die volgorde ) . Maar , de trend van deze dag is in de richting ouderwets guyness - een weekend doorgebracht binding in de bossen , bijvoorbeeld. Anderen van plan hoge adrenaline avonturen zoals wildwatervaren , parachutespringen of bergbeklimmen. Tamer vrijgezellenfeesten kan een weekend te betrekken in Atlantic City gokken , een rondje golf en een lekkere steak diner, of een mooie nacht in een sigaar bar . Natuurlijk , weekend reizen is en de daarmee samenhangende kosten . Als de tijd is van de essentie of alle betrokken partijen op een begroting , dan is een lokale bar , een hotelkamer of appartement de beste man zijn prima vrijgezellenfeest locales.Time It RightAls u denkt dat de avond voor de bruiloft is de perfecte tijd voor een vrijgezel dreun , denk opnieuw . Het laatste wat de nerveuze bruidegom moet op de grote dag is een kater . Plus een grote avond op de stad voor de wandeling door het gangpad zal zeker benadrukken de bruid uit ( dat moet worden vermeden ) . U moet de belangrijkste gebeurtenis tijdschema tot een maand voor de bruiloft en , op zijn minst , plannen het een week van tevoren , bij voorkeur in het weekend . Sommige mensen van buiten de stad zal niet in staat zijn om te wonen, maar als ze willen laten zien kunnen ze de vooraankondiging gebruiken om plannen te maken . Zorg ervoor dat u voor het verzenden van uitnodigingen of bel genodigden ten minste drie weken voor het feest . Op deze manier zul je in staat om plannen van conflicten te voorkomen .Denk er aanAls beste man , die verantwoordelijk is voor de bruidegom je , en het vrijgezellenfeest is alles over de bruidegom . Dus, vermijd eventuele ongelukken en gebruik je hoofd .





    
Zorg ervoor dat mensen niet naar huis rijden dronken : Huur een limousine of auto service voor de nacht , een aangewezen bestuurder , of zorg ervoor dat iedereen neemt een taxi naar huis . Breng langs genoeg geld om iedereen veilig thuis te krijgen.

    
Wees sneaky als je wilt : Kom samen met de andere bruidsjonkers en komen met een ingenieus plan om de bruidegom te verrassen .

    
Besteed aandacht aan de bruidegom . Sommige mensen houden van vernederen en plagen de bruidegom bij het ​​vrijgezellenfeest , bijvoorbeeld , krijgen ze hem dronken , nemen belastende foto's van hem , of afscheren al zijn borsthaar . Of je betrokken bij deze capriolen krijgen is geheel aan jou , maar als de bruidegom zegt: " Stop , " het betekent stop .

    
Split kosten gelijkelijk over iedereen bijwonen van de partij (met uitzondering van de bruidegom ) .

    
Wees creatief - een nacht van carousing lijkt misschien een goed idee , maar een weekend van wildwatervaren kan meer memorabel zijn op de lange termijn .

    
Vergeet niet de camera.


Kijk voor meer ideeen naar: leuke ideeen voor een erotisch vrijgezellenfeest

Geen opmerkingen:

Een reactie posten