woensdag 2 mei 2012

De grote seks workshop deel 2


De grote sex workshop: week drie

Je seksuele communicatie
Bent u het bijhouden van uw Liefde agenda? U moet - het zal u helpen om uw seksuele reis te documenteren en de waarheid over je sex-gerelateerde patronen te leren. Het bijhouden van uw gedachten, gevoelens, sensaties en activiteiten zullen bevestigen of demystificeren je overtuigingen over hoe seks invloed op je leven, en vice versa. Het doorbrengen van een week waarin je sensuele kant moeten geven uw zintuigen de impuls die ze nodig hebben voor uw dagelijkse leven te brengen naar de kliffen van nieuwe genoegens. Zo niet, dan moet u uw zintuigen verwennen meer. Dus terug te gaan en te studeren. Als u nog niet de plannen voor de week een en twee volgen, stop dan hier en ga terug. U zult blij zijn dat je deed.
Een element dat blijft aan de oppervlakte in mijn gesprekken met klanten over gezonde intieme relaties is de kunst van communicatie. Het is echt de sleutel tot een lange termijn, duurzame en groeiende relatie. En, voor de meeste vrouwen, die in een gezonde, intieme relatie is de basis voor goede seks. Zo is communicatie belangrijk om een ​​geweldig seksleven. Ik wil graag dat je minstens een dag door te brengen deze week kijken naar wat je zegt. Ik heb dit een keer in een workshop en het eerlijk mijn leven veranderd. Tijdens die dag, luisteren naar en te stoppen jezelf, wanneer je begint aan je partner, of wanneer u begint te kreunen om hem of haar schuld te geven.

Zonder die elementen van meningsuiting, zal de hele wereld van de communicatie om te zetten in een van empowerment en openheid, en je vindt nieuwe manieren van denken, praten en in verband. Stelt u zich voor een hele dag, week of, beter nog, een leven zonder ooit het maken van een excuus of de schuld te geven van uw partner of uzelf. Dit wil niet zeggen dat je niet moet uw verlangens communiceren met je partner - u zou mogen, en vaak. Hoe meer open, direct en intiem u spreekt over seks, hoe beter je seksuele ervaring.
Spreek persoonlijk, het vormen van verklaringen of vragen die begint met het woord 'ik'. Bijvoorbeeld, als je moe bent van het niet krijgen van de soort aandacht die u wenst voor het slapen gaan, in plaats van te zeggen: 'Je hoeft nooit meer aan mij', waarom niet proberen, 'Ik zou heel leuk vinden als je zou me aanraakt als jij gebruikt naar. Kunt u mijn rug te wrijven voor een paar minuten, terwijl we knuffelen? ' Op die manier voelt hij niet de stekende pijlen van een van de drie moordenaars van intieme gesprek - de schuld te geven, klagen en uit te leggen - die meestal in slagen wegduwen een geliefde.
Nu laten we een ander aspect van seksuele communicatie. Als je net als duizenden vrouwen en mannen, de pure daad van 'praten vuile' kunnen u schreeuwen in de nacht. Ik heb gecoacht veel vrouwen om sexy woorden te zeggen en om zich zelfverzekerd en sexy als ze zeggen ze. Oefenen alleen in voor een spiegel is een goede manier om te groeien comfortabele voordat je zulke dingen uit te spreken om je geliefde. Deze week focussen op wat je zegt en hoe je het zegt. Zeg hardop, ongeveer 10 keer, die woorden die je misselijk, en je zult ontdekken hoe ze hun ineenkrimpen het maken van geluid na verloop van tijd. Kijk volwassen films of delen van een stimulerende verhaaltje voor het slapengaan met je partner.
De grote sex workshop - week 4

The laatste stap - focus op uw fantasieën
Welkom op onze laatste stuk op de weg naar geweldige seks. Heb je alles gedaan drie weken? Zo niet, stop dan hier en ga terug en doe ze. Zo niet, lees dan verder als we om de hoek in de laatste stap op de weg: fantasie.
In mijn vele jaren van coaching vrouwen en koppels, ik ben altijd verbaasd te ontdekken dat de meeste vrouwen, tenzij ze zijn doorgewinterde onderzoekers van de erotiek, een lastige tijd met seksuele fantasieën te hebben. Velen hebben geen kennis van de recente explosie van boeken voor, en vaak door vrouwen. Enkele van de titels kunt u om kennis te nemen zijn My Secret Garden en Women on Top van Nancy Friday en de Herotica-serie, onder redactie van Susie Bright. Deze boeken geven u nieuwe ideeën, versterkt uw recht om te fantaseren over wat je maar wilt en voeg elan aan uw liefdesspel.
Wist u dat fantasie niet noodzakelijkerwijs leidt tot dat gedrag? Als je bang bent om te fantaseren omdat je denkt dat het betekent automatisch dat je moet handelen uit je gedachten en misschien dan wat je je prettig bij voelt, maak je geen zorgen te gaan. Fantasieën zijn ideeën - ze leven in de geest en kan er blijven als dat is waar je wilt dat ze blijven. Als beide partners willen, dan fantasieën kan worden geplaagd uit van de geest. Het is jouw keuze. Het is veilig, gezond en leuk om te fantasise.The geweldige seks workshop - week 4

Als u nog nooit nagedacht over je eigen seksuele fantasieën, is dit je kans. Pak je Liefde Diary en zet ze opzij even de tijd om het volgende te doen deze week: Ten eerste, schrijf vaststelling van een lijst van de herinneringen die u kunt gebruiken als seksuele fantasieën. Gebruik beelden van real-life verleidelijke mannen die hebben gebeld uw bel, of filmsterren die je gezien hebt in de rollen die je kwijlde over. Als je niet kan denken aan iets dergelijks, beschrijven de perfecte fantasie partner - glad, gespierd lichaam, diepe stem, sexy geur, dromerige ogen en gevoel voor humor. Vervolgens schrijf alle dingen die je wilt te fantaseren over het doen met deze partner. Zodra u deze lijsten op hun plaats, opnieuw lezen en vul je geest met nieuwe ideeën.

Als je echt lef, nodig je partner om dezelfde oefening te doen, en te delen wat je schrijft. Wees voorzichtig om elkaar niet te kwetsen door het uitgeven van een buitensporige hoeveelheid tijd concentreren op andere mensen of op de kwaliteiten die u op dat u weet dat uw geliefde nooit zal evenaren. Het identificeren van fantasieën, erover te praten en vervolgens het testen van de wateren, om nieuwe dingen te proberen zal toevoegen schitteren aan uw nachten. Wees open-minded en werken met je partner om een ​​compromis te bereiken als je begint acting out elkaars fantasieën. Verrijk je relatie door het vergroten van je geest de capaciteit voor creatieve fantasie en kijk hoe uw intieme wereld kan bloeien.

Voor meer informatie zie sekscoach

Geen opmerkingen:

Een reactie posten