woensdag 2 mei 2012

Seks Workshop deel 1

Grote sex workshop: week 1
Dildo experimenteren met fantastische voorspel
Wat als je hebt besloten, samen met je geliefde, om regelmatig sex te beperken gedurende 30 dagen en in plaats daarvan uit te proberen nieuwe manieren van omgaan met je gedachten, harten, monden en organen? Dat is precies wat deze arts is te bestellen om u naar nieuwe hoogten van gedeelde intimiteit en off-the-schaal plezier. Je hoeft niet volledig te verlaten seks, maar in ieder geval voor deze week, probeer dan uw kleren te houden en geen geslachtsgemeenschap. Geloof me, het af te betalen en voeg streling voor uw uitstapjes tussen de lakens.
Wat zijn de kwaliteiten van een partner of minnaar dat mijn motor?
De eerste stap is het starten van een Love Diary. Dit kan een fluwelen-gebonden notebook, elektronische organizer of een ander apparaat dat een beroep op u. Houd uw agenda op een plek waar je kunt om het te krijgen in die vroege uren van de dag, voordat je te veel afgeleid door de dagelijkse routine. Dit is de beste tijd om een ​​dagboek, een betrouwbare techniek voor innerlijke groei en persoonlijke evaluatie die is aanbevolen voor eeuwen te schrijven. Gebruik je liefde dagboek op de volgende vragen beantwoorden: Waar ik geil van seksueel? Wat zijn de kwaliteiten van een partner of minnaar dat mijn motor? Is het hebben van mijn haar geborsteld, een flirtende glimlach of het lezen van sexy love briefjes op de koelkast? Is het strakke billen, rommelig haar, of voelen warme adem over mijn nek? Probeer te focussen op elk mogelijk aspect van wat krijgt je heen. Schrijf elke gedachte die je kunt, elke dag. Kijk uit voor patronen. Let op wat je partner echt met je doet - of wat je zou willen dat hij dat zou doen. Tijdens de week een, laat uw agenda uw gids zijn. Probeer eens enkele van je beurt-ons met uw partner en houden ook zij zich in je gedachten van voorspel fantasieën. Wees durf en te houden nota's over hoe je je voelt.
In een ander deel van dit dagboek, schrijf uw visie voor een succesvolle seksuele relatie - zijn kwaliteiten en kenmerken. U kunt dit bespreken met uw partner voordat u probeert om uw lijst te maken. Bijvoorbeeld, wil je om seks te hebben elke dag met meerdere orgasmes of bent u gewoon tevreden bent met seks een keer in een blauwe maan - en niet in slaap vallen tijdens de daad? Het hebben van een visie voor wat je wilt in een seksuele relatie zal u helpen om u te begeleiden en u op koers te houden. Op deze manier zult u weten wanneer u probeert te bereiken van uw doelstellingen en in staat zijn om te vertellen wanneer u mijl afstand van uw doelen. Zoals je groeien in je seksuele relatie, zult u dichter bij uw ideaal.
Verken uw voorspel patronen en vaardighedenWist u dat de mond is als een geslachtsorgaan? Als mensen diep te kussen, hormonale productie begint in en opwinding signalen worden verstuurd door het hele lichaam. Geen wonder dat romantische verhalen zijn zo gevuld met die diepe, gepassioneerd, dag-lange, stomende kussen.
Leren hoe je een goede zoener te zijn neemt intentie en vaardigheid. Probeer verschillende kussen stijlen en technieken met je geliefde. Een oefening proberen waard is om te ademen in elkaars mond, bewust het delen van adem. In het begin kan je het gevoel bang om je adem te verliezen, maar dan geleidelijk aan, kunt u leren om de intimiteit oproept dit te waarderen. Om oogcontact te houden, door niet je ogen te sluiten, terwijl je kussen ook laadt de verbinding en verdiept je seksuele band. Van daaruit kunt u bouwen om seks te hebben van 'ogen open'. Iets geweldig om naar uit te kijken.
Betrek uw sensuele zelf
We hebben allemaal vijf fundamentele zintuigen - zien, horen, ruiken, proeven en voelen. Geloof het of niet, door het aantrekken van al uw zintuigen zullen jullie beginnen te verhuizen naar een nieuwe wereld van je eigen seksualiteit, en je geliefde zal u er dankbaar op meer manieren dan je je kunt voorstellen. Vertrouw me.
Hier zijn een aantal creatieve manieren om uw vijf zintuigen in te schakelen. Doe deze oefeningen en let op uw seksleven te verbeteren.
Sight: Koop je iets sexy om te dragen en aan te moedigen uw partner om hetzelfde te doen. Voor u kan het een slinky zwarte jurk, ondeugende nachtkleding of een goede push-up beha die echt verhoogt je decollete. Of u kunt ervoor kiezen om een ​​strass ketting of Indiase zilveren enkelbandje om uw gevoel van vrouwelijkheid te verankeren te allen tijde te dragen. Voor je geliefde, probeer dan een paar van pure zijde boxer shorts. Met behulp van iets fysieks om een ​​emotionele of psychologische gevoel voorstellen is een goede truc.
Geluid: workshop en erotiek.  Praten met elkaar tijdens intieme momenten kan wonderen doen voor je seksleven. Maar niet iedereen is comfortabel om dit te doen. Vrouwen vertellen me vaak zijn ze verlegen of beschaamd om naar hun partner te praten tijdens of over seks. Om vertrouwen op te bouwen, particulier werken aan uw stem. Neem jezelf in een cassetterecorder terwijl je oefent om te zeggen sexy dingen aan je partner, zoals: 'Ik wil dat je me ...', of 'Vertel me wat je wilt dat ik moet doen om je'. Na het luisteren naar jezelf, werken aan het wijzigen van uw toon als het je past, naar een meer sensuele stijl te creëren.
Een andere goede manier om geluid te gebruiken om je seksleven te verbeteren is met muziek. Ik ben een grote fan van het gebruik van omgevingsgeluiden om uw vermogen om te ontspannen te verbeteren. Immers, ontspanning is een van de sleutels tot seksuele bevrediging.

De
Seks workshop erotisch - week twee

Geur: Ga naar de dichtstbijzijnde parfum teller en ontdek de nieuwe geuren. Feromonen zijn de hormonen die dieren en mensen uit te stoten om partners aan te trekken. Zorg ervoor dat de parfums die u koopt de echte McCoy. U kunt ook experimenteren met geurende oliën en andere producten voor aromatherapie. Gebruik ze in een romantisch bad of licht geurende kaarsen in de slaapkamer.
Smaak: De eerste stap is om de controle over uw tandheelkundige gezondheid. Flos elke dag en houd je tanden schoon. U zult verrast zijn hoeveel beter u zich voelt en kijken wanneer je een brede glimlach knipperende terug bij je in de spiegel als je poetst elke ochtend te zien. Ook kunt u proberen met behulp van voedsel aan kruid omhoog uw seksleven. Dildo's maken Ga naar de keuken met je partner of neem een ​​aantal van uw favoriete voedsel naar bed en te experimenteren.
Touch: Om je tastzin gaan, begin dan met jezelf verwennen. Boek in een spa of een schoonheidssalon deze week en geniet van een speciale behandeling voor de huid. Investeer in kwaliteit crèmes voor een gladde huid of genieten van een professionele gezichtsbehandeling. Glowing en een gezonde huid is een grote turn-on voor mannen en voelt u zich beter over jezelf ook. In feite is de grootste geslachtsorgaan is de huid, dus zorg uwe gloed. Het is een workshop met seks of schrijf je sex. Het delen van een sensuele massage is een andere goede oefening om deze week te proberen. Het is een van de preludes voor geweldige seks.
Door het aantrekken van alle vijf de zintuigen en het verbeteren van uw lichaam kunt u genieten van je eigen seksualiteit op nieuwe manieren. Of wil je een dildo maken Uw man zal ook u meer aantrekkelijk als je ook kijkt, smaak, geur, geluid en voel me beter dan ooit tevoren. Vergeet niet om al je inzichten en winst van deze week op te nemen in uw Liefde Diary.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten