donderdag 26 april 2012

Seks en

Met Sex Can Make You Look Sexier
 Als een vrouw de daad doet, haar oestrogeenniveau dubbel. Dit kan haar haar glanzender en haar huid zachter. "Oestrogeen lijkt de fontein van de jeugd voor vrouwen", aldus Britton. "Het kan zelfs om het lichaam verrijkt met meer vocht in de muren van de vagina." Denk van geslacht als de ultieme schoonheidsbehandeling en krijgen ze mooie en vaak. 

Een ejaculatie De opbrengst slechts ongeveer een theelepel sperma
 U kunt dit geheim te houden van uw man, vooral als hij denkt dat zijn liefde sap zou kunnen vullen van een kwart elke keer als hij de liefde. "Ondanks claims, de meerderheid van de mannen over 1-2 theelepels van het ejaculaat, misschien meer hebben als hij niet een orgasme in een hele tijd", aldus Paget. Toch denken we dat je moet zijn inspanningen van beide manier toejuichen.

Mensen en dolfijnen zijn de enige zoogdieren die seks hebben uitsluitend voor Pleasure 

Betcha wist niet dat Flipper was een playboy! De waarheid is, als mensen, kunnen we proeven en genieten van seks en niet alleen van te denken voor de voortplanting doeleinden. Neem dit geschenk voor verleend en het opendraaien van de wijzerplaat een beetje vanavond - schakel wat zachte muziek, steek een paar kaarsen en maak als een dolfijn. 

Sex kan in feite een lager stressniveau en houden u van het krijgen van Sick 
Wist u dat wanneer u super druk hebt, het krijgen van bezig kunt gewoon het ding om u gezond zijn? Dat komt omdat seks kan de bloeddruk verlagen levels, waardoor je minder vatbaar voor stress. Regelmatige seks kan u ook hogere niveaus van een antilichaam genaamd immunoglobuline A, die afweren verkoudheid en andere infecties helpt. Dus, voor het geval je ooit nodig een excuus voor nooky, daar ga je. 

Versterking van de PC-spier = Beter controle over de blaas en betere seks
 Je doet crunches voor je buikspieren, maar wanneer was de laatste keer dat u heeft uw Kegels? Het is een oefening (vergelijkbaar met het stoppen van de stroom van urine als je plassen), dat tonen de pubococcygeus spier (of, de PC-spier). "De PC-spier kan helpen met controle over de blaas, maar nog beter, het kan je orgasme intenser en helpen u grip zijn penis toen hij er binnen in je, waardoor hij meer plezier, ook," zegt Levine. Dus, waarom niet knijp deze oefening in je schema? De verhuizing: houd je PC spier (zoals je hielden in de urine) gedurende 10 seconden en laat gedurende 10 seconden. Dat is een. Herhaal dit 10 keer. Voor een optimale Kegels, doe 3 sets per dag. 

Sex duurt meestal minder dan 10 minuten
 We hebben allemaal gezien die montages waar een paar blijft de hele nacht doen het op elk beschikbaar oppervlak, niet stoppen om te eten of zelfs een badkamer pauze. Maar in werkelijkheid seks is meestal niet een hele nacht affaire. Er is niets mis met je liefdesleven! "Als je het langer wilt laten duren, je man moet in contact te komen met zijn lichaam om te kunnen vertragen zijn opwinding boog," zegt ze. "Hij kan gebruik maken van technieken zoals beheersing van de ademhaling om hem te helpen langer duren." 

In slaap vallen na seks is normaal dat mannen - en vrouwen
 Er is een reden u en uw honing zich moe voelen na seks (en het is meestal niet omdat een van jullie voelt niet als heen en weer). "Na geslacht, oxytocine vrijkomt en dat hormoon is verantwoordelijk voor het kalmeren van u en zelfs het induceren van slaap", zegt Patti Britton, PhD, klinisch seksuoloog, oprichter van SexCoachU.com en auteur van The Art of Sex Coaching. De volgende keer dat hij indommelt, neem het niet als een teken van verveling, maar eerder, dat uw lovin 'is de ultieme stress-release!

Er zijn voordelen aan het hebben Sex on Je menstruatie

Preuts over seks tijdens die tijd van de maand? Dat hoeft niet. Wanneer u climax, je baarmoeder contracten, wat kan resulteren in een onmiddellijke zwaardere stroom, maar dan een kortere periode sinds meer van het bloed en baarmoederslijmvlies zijn vergoten. Maar zelfs als het betekent niet dat je bij een kleinere doos tampons kopen, "orgasmes zijn een geweldige manier om menstruatiepijn te verlichten", zegt Levine. 

Omdat aan de pil kan Dull sommige vrouwen Libidos
 De pil betekende ooit seksuele vrijheid voor vrouwen, maar tegenwoordig meer studies tonen aan dat de onderdrukking van de ovulatie, samen met hormonale veranderingen daadwerkelijk kan verlangen bij sommige vrouwen te dempen. "Soms is het een kwestie van het veranderen van merken," zegt Levine. "Of, gaan uit de pil helemaal en proberen een andere methode van geboorteregeling. Praat met uw arts om Suss uit uw opties, "zegt ze.


Het is normaal voor vrouwen om onderdanige Fantasies 

Als je droomt van je baas neemt je mee op de vergadertafel (terwijl je verkleed als een ondeugende secretaris) ben je niet alleen. "Studies hebben aangetoond dat meer dan 50 procent van de vrouwen fantaseren over worden genomen", aldus Britton. Zelfs de meest krachtige vrouwen kunnen genieten van de onderdanige rol tijdens de seks. "Dit kan onder meer worden vastgebonden of zelfs gedwongen in de prostitutie," zegt ze. Vergeet niet, fantasie en werkelijkheid zijn twee verschillende werelden en erkennen van deze gedachten daadwerkelijk kan worden mondiger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten