maandag 23 april 2012

Tantrische Seksen DE KUNST VAN HET HEILIGE LIEFDE HET MAKEN

Sex voor de ZielTantrische Sex and the praktijken, technieken en spirituele inzichten met betrekking tot het op een aantal van de belangrijkste vragen in intieme betrekking hebben en liefde te maken. Mensen uit alle culturen en leeftijdsgroepen zijn op zoek naar meer seksuele bevrediging, proberen te houden de passie levend in lange termijn relaties, zijn verlangen om volledig te openen hun hart en hun lichaam om hun partners, of willen vervulling van relaties die verder gaat dan de alleen maar fysiek.Ongeacht of je in een relatie of in je eentje de Sacred Loving programma's helpen u open te stellen, het leven, gezondheid en spiritualiteit houden op een respectvolle en comfortabele sfeer en in een verscheidenheid van manieren.

U kunt leren de kunst van het tantrische liefde te maken in de privacy van uw eigen huis met onze video "De Tantrische Secrets of Sacred Sex", met onze Audio Home Cursus "Tantra, seks voor de Ziel" en met coaching sessies over de telefoon. Als alternatief kan je leren op vakantie in Hawaii in een persoonlijke omgeving, of in een groep werkplaats op verschillende locaties.Niyaso Carter, internationale workshop leider, adviseur en mede-oprichter van de Heilige Loving programma's is het onderwijs op dit gebied voor 18 jaar. Haar unieke gift in dit werk is haar uitgebreide opleiding en ervaring in zowel de psychologie en spirituele praktijken. Ze brengt de westerse psychologie met zijn vele therapeutische technieken en Oost-praktijken, zoals Tantra, taoïsme en het boeddhisme, waar het leven en seksualiteit komen aan bod vanuit een spiritueel en energetisch oogpunt. Dit biedt de deelnemers inzicht en groei op vele verschillende niveaus van hun wezen. Niyaso moedigt een benadering van intimiteit, seksualiteit en Tantra op basis van zelfacceptatie, meditatie en diepe ontspanning.Ongeacht uw situatie in het leven, is het altijd de juiste tijd om uw capaciteit te verhogen om lief te hebben en geliefd te worden, te verbinden met uw dierbaren en met het Goddelijke en de te bereiken voor nieuwe hoogten van vreugde, gezondheid en vervulling in elk gebied van uw leven. Niyaso Carter en haar programma's op Sacred Loving kan u helpen om de volgende stap op het pad naar geluk en heelheid en u kennismaken met de kunst van het vrijen. 

Wat is Tantra?
Mij ​​vaak gevraagd: Wat is Tantra en wat is tantrische seks? Dat komt omdat de term Tantra is populair geworden de laatste tijd, maar weinig mensen echt weten wat het betekent.Sinds de beroemde zanger Sting verscheen op de tv-show Oprah en verklaarde dat het leren tantrische seks heeft hem in staat om liefde voor uren en uren te maken zonder te stoppen, veel mensen zijn nieuwsgierig naar tantrische seks. En ja, langdurige heerlijke vrijen sessies zeker maken deel uit van Tantra, maar het gaat niet om hoe lang je het kan doen, het gaat over de kwaliteit van de verbinding, de liefde en de opening die de uitwisseling creëert, het smelten met elkaar en het universum.Mijn een regel antwoord op de vraag is deze:Tantrische seks is seks doordrongen van liefde die ons in staat stelt om te fuseren met het goddelijke.Maar laat me je een iets langere uitleg ook: Tantra is een religieuze sekte in het oude India. Boeddhisten, hindoes en mensen uit diverse andere religies werden geassocieerd met Tantrische sekten. Wat maakte Tantra onderscheidt zich van andere religieuze groeperingen is dat de tantrika, de volgelingen van Tantra, geloofde dat persoonlijke ontplooiing en de vereniging met God, kwam door het leven, het aanvaarden van en het verkrijgen van een diep begrip van alle energie van het leven en ervaringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten