dinsdag 24 april 2012

Vrouwen en seks

Vrouwen kunnen ook ejaculeren,
Hoewel het een fel bediscussieerd onderwerp, veel vrouwen beweren dat voor of tijdens een orgasme, ze een vloeistof is dat geen urine en geen vaginale smering te verdrijven. Het is een heldere, geurloze vloeistof die voortkomt uit de plasbuis zelf (of de omliggende kanalen) en kan variëren van een paar druppels op een overstroming. "Het kan gebeuren als gevolg van de G-spot stimulatie," zegt Amy Levine, geslacht coach en oprichter van igniteyourpleasure.com. "Het kan de praktijk en een gevoel van loslaten om deze ervaring te hebben, niet fret als u niet in staat zijn om het te doen", zegt ze gerust. Maar, wees niet ongerust als er gebeurt ook niet.

Het is mogelijk voor u en uw partner Onderdelen die niet passend maken

 Hij is de keymaster en jij bent de poortwachter ... maar in werkelijkheid, dat is niet altijd een combinatie die werkt. "Het is alsof je twee puzzelstukjes op hun plaats", zegt Levine. Als uw man te groot is, is niet alles verloren. Probeer een positie waar je de controle van de diepte van de penetratie, zoals vrouw-on-top. Als hij te klein is, dan is het tijd om te investeren in wat speelgoed en hopen dat hij een goede prater.

De linkerzijde is de beste voor Pleasure a Woman's 

Volgens de sex-workshop leiders Steve en Vera Bodansky, is er eigenlijk een bepaald gebied van de clitoris dat is de meest gevoelige. "We hebben geconstateerd, in elke vrouwelijke student die we hebben geleerd, dat de bovenste linker kwadrant van de clitoris hoofd is de meest aangename plek om aan te raken," zeggen ze in hun boek, Extended Massive Orgasm: Hoe u kunt geven en ontvangen Intense seksueel genot. Dus vanavond de opdracht hem te gaan, "Een beetje naar links, lieve!"

Veel vrouwen ervaren PCB - Post-coïtale bloeding
 Als je ziet rood na de seks, is het niet te betekenen dat je je menstruatie krijgt ... of dat er iets is gescheurd. U zou kunnen worden ervaren post-coïtale bloeding, een aandoening die soms het gevolg zijn van een infectie van de baarmoederhals of een poliep. Terwijl de meeste post-coïtale bloeding is niet levensbedreigend, moet u nog steeds uw OB / GYN. Alleen hij of zij kan zeggen of behandeling nodig is.

Uw wens is vaak gerelateerd aan waar je bent in je menstruele cyclus 

Het is geen toeval dat veel vrouwen een toename van seksueel verlangen rond de tijd dat ze ovuleren ervaren. Dat is wanneer testosteron niveaus zijn op hun hoogtepunt en, nou ja, testosteron maakt je dartel - vraag het maar aan een man. In feite is het een vrij handige truc van de biologie dat we seks recht willen rond de tijd dat we de meeste kans om zwanger te raken!

Veel Hetero jongens Net als hun Anale Gebieden GestimuleerdAls uw man zal niet toegeven willen sommige achterdeur actie, kan dat zijn omdat hij bang is dat het zal hem homo lijken. "De realiteit is dat het anale gebied zit vol met zenuwen," zegt Levine. Ze zegt ook dat stimulatie van de prostaat kan leiden tot intense orgasmen. Als u besluit te gaan verkennen, geef hem een ​​eerlijke waarschuwing eerst! 


Vrouwen kunnen een orgasme onbeperkt aantal keren 
Na het orgasme, mensen ervaren een refractaire periode waarin verliezen ze hun erectie. Vrouwen hoeven niet dezelfde hersteltijd. "Vrouwen hebben onbeperkte capaciteit", aldus Britton. "Vaak denken ze dat als ze eenmaal hun eerste orgasme te ervaren, dat ze gaar zijn. Integendeel, vrouwen hebben het vermogen om een ​​orgasme te ervaren na de andere. "Britton wijst er ook op dat beide geslachten kunnen meerdere orgasmes hebben, maar die mannen moeten beheersen specifieke technieken om dat te doen. Dit betekent dat de man moet zijn lichaam te begrijpen genoeg om te weten wanneer de stimulatie rechts af voordat hij ejaculeert. Zodra hij dit bereikt, heb je een partner voor de golf van opeenvolgende orgasmes rijden met!

Seks hoeft niet af te remmen voor veel ouderen

 Dat Cialis commercieel is geen grap. Senioren niet de hele dag het krijgen van gereduceerde prijs kaartjes voor de films. Velen van hen hebben het te druk gaat all the way! "Seksuele aantrekkingskracht en de aansluiting is een leven-lang-station", zegt Lou Paget, gecertificeerd seks pedagoog en auteur van The Big O: Orgasmes: Hoe kan ik hen, geef ze en houd ze komen. Dus als je seksleven is een beetje dof, niet de schuld geven van de leeftijd. "Voor veel oudere vrouwen de reden waarom ze niet het hebben van seks is gewoon een kwestie van kans." Maak tijd voor seks, en seks zal gebeuren.

Met behulp van Lube kan het verschil betekenen tussen pijn en genot 

Als je niet alles wat in de seks, of vinden het pijnlijk is, kan het antwoord op uw probleem in een klein flesje kunt u ophalen in een drogisterij. Niet het produceren van voldoende smering kunnen maken sex ronduit on-fun voor vrouwen. En daarvoor een supplement betekent niet dat je je niet aan. Wees niet bang om het te gebruiken. "De waarheid is dat onze natuurlijke smering komt en gaat in een ontmoeting," zegt Levine. "Wetter is beter, en het toevoegen van een op water gebaseerde of op basis van siliconen vaginale-vriendelijke glijmiddel kan leiden tot een verhoogd niveau van tevredenheid."
 
De meeste vrouwen niet Alone orgasme van penetratie
Je zou niet verwachten dat een man tot een climax zonder dat zijn penis worden betrokken, toch zo veel vrouwen voelen zich druk om een orgasme zonder de clitoris. "We hebben behoefte aan stimulatie van de clitoris," zegt Levine. "Immers, het enige doel van de clitoris is voor het plezier. Tijdens de seks, stimuleren uw clit met een stuk speelgoed of je vinger - of uw partner in te krijgen op de actie ".
Voor meer van deze informatie zie: vrouwen blog

Geen opmerkingen:

Een reactie posten